Apadrina la Nit Solidària

Premis pimes “La nit solidària”

La Fundació PIMEC acompanya a la segona oportunitat!
Comptem amb tu?

La Fundació PIMEC aposta rotundament per la Segona Oportunitat com a pal de paller de la inclusió, tot comptant amb el programa emppersona d’ajuda i acompanyament a micro, petites i mitjanes empreses i a persones autònomes amb dificultats, alhora també de donar suport a col·lectius vulnerables.

+2.100 persones ateses per la fundació


+ 50% aconsegueixen una segona oportunitat empresarial o d’ocupació

Col·labora amb la Nit Solidària i ajuda’ns a seguir acompanyant més persones per tal de refer la seva situació personal i professional.

Fer una donació

Emplena el formulari que trobaràs a continuació i segueix les indicacions per fer la donació, tant amb targeta de crèditcom amb transferència bancària bizum. 

Si us plau emplena les teves dades, ja sigui com a persona de contacte de l’empresa que fa la donació, o com a persona que fa la donació a nivell particular o com a autònoma. 

Donació
Fas la donació com a:
Vull deduir el percentatge corresponent de
Escull el mètode de pagament

T’informem que les teves dades personals estan protegides d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l’accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org/.

L’import de la col·laboració en qualitat de donació és susceptible de deducció de la quota de l’impost de societats o de l’impost de la renda de les persones físiques segons el que estableixen els articles 19 i 20 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i incentius fiscals al mecenatge, d’acord amb la nova redacció donada pel Reial Decret Llei 6/2023, en vigor des de l’1 de gener de 2024. Així mateix, en virtut del que estableix l’article 42.2 del Reglament (RD 304/2014, de 5 de maig) que desenvolupa la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de Prevenció de Blanqueig de Capitals, totes les persones físiques i jurídiques que facin donatius per valor igual o superior a 100 € hauran de lliurar els documents que acreditin la seva identitat a la Fundació PIMEC.