Xarxa emppersona: valors compartits!

21/11/2023

Els voluntaris i les voluntàries són la força que fa funcionar el motor de la Fundació PIMEC. Un ecosistema divers amb un compromís ètic, altruista i amb una voluntat de donar i rebre des de la solidaritat.

La xarxa emppersona, amb iniciativa i esperit solidari i d’ajuda a les persones autònomes i pimes, fonamenta la seva acció en diversos àmbits d’actuació com ara la transferència de coneixements (direcció de negoci, posicionament comercial, suport psicològic…), l’acompanyament durant el temps necessari per assolir els objectius empresarials planificats (monitoratge), suport davant de dificultats econòmiques (obtenció d’ajuts i finançament), la implantació dels ODS i la gestió del talent sènior, entre altres.

Els voluntaris i voluntàries no són receptors, sinó que participen de forma activa amb l’equip de la Fundació en els diferents programes de suport a les empreses i negocis.

En concret, a la xarxa emppersona es comparteix espai i temps, s’aporten idees noves per als processos i el funcionament intern, s’intercanvia coneixement en diferents temàtiques i d’interès per a tothom i, sobretot, es proporciona una millora contínua a un programa de persones empresàries que se solidaritzen amb els que estan vivint una situació difícil i que cerquen una segona oportunitat. Per tot això s’han aprofitat les trobades anuals per dur a terme aquesta tasca.

Durant l’última trobada, el passat 30 d’octubre, vam gaudir d’una dinàmica grupal, impartida per Xavier Duran, per conèixer-nos una mica més tots plegats des de l’emoció. Francesc Rodríguez va compartir el seu aprenentatge de la xarxa europea de mentoria i com adaptar els coneixements adquirits a la d’emppersona. Jordi Serra ens va fer una presentació sobre els aspectes que valoren les entitats bancàries davant d’un pla d’empresa. I Juanjo Pérez ens va explicar el manual d’acollida elaborat per al voluntariat de nova incorporació. Tots ells, voluntaris de la xarxa emppersona, de forma altruista, ens van delitar amb el seu know-how.

La Xarxa de Voluntariat es consolida any rere any i és un valor afegit de component estratègic. Actualment, la Xarxa la conformen més de 30 professionals amb ADN 100% altruista i solidari.

Gràcies per ser-hi!

Amb el suport de:

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:   

Per a més informació:   

Júlia Gómez.  Tel.  93 496 45 00 

juliagomez@fundaciopimec.org