Fes una donació

A la Fundació PIMEC creiem que la solidaritat entre l’empresariat és clau per superar situacions de crisi. Així ho sentim i així ho expressem.

Treballem perquè tothom tingui les mateixes oportunitats, perquè ningú es quedi enrere, i ho fem sobretot a partir del programa emppersona, des del qual ajudem les persones empresàries amb dificultats a aconseguir una segona oportunitat. Donem sempre suport empresarial i emocional i ens coordinem amb una xarxa d’entitats col·laborades per oferir un servei integral, amb la finalitat d’assolir:

  • El reflotament de les seves empreses
  • La recol·locació en una nova feina
  • La integració al mercat laboral mitjançant l’autoocupació

A més, endeguem i gestionem altres accions solidàries per millorar l’entorn empresarial en materia de salut mentaledatisme o discriminació per edat, ODS i emergencia climàtica i nova ruralitat, entre altres activitats.

Una donació pot canviar les coses!

Com pots col·laborar amb la fundació pimec i ser una empresa o persona socialment compromesa?

  • Fent un donatiu com a empresa (beneficis fiscals del 40%)
  • Fent un microdonatiu (fins a 250€) com a particular (beneficis fiscals del 80%)
  • Compartint la iniciativa a les teves xarxes socials
  • Fent participar el teu entorn empresarial

La teva aportació desgrava segons el següent escalat:

                                                      IRPF    IS (Impost de societats)

Donacions de fins a 250 €        80%     40%

Donacions de + de 250 €          40%    

A partir del 3r any                       45%     50%

Fer una donació:

Emplena el formulari que trobaràs a continuació i segueix les indicacions per fer la donació, tant amb targeta de crèdit com amb transferència bancària. 

Si fas la donació com a empresa, i per poder-te lliurar el certificat de deducció, si us plau descarrega aquí el formulari d’identificació titular, emplena i envia’n una còpia signada a secretaria@fundaciopimec.org.

L’import de la col·laboració en qualitat de donació és susceptible de deducció de la quota de l’impost de societats o de l’impost de la renda de les persones físiques segons el que estableixen els articles 19 i 20 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i incentius fiscals al mecenatge, d’acord amb la nova redacció donada pel Reial Decret Llei 6/2023, en vigor des de l’1 de gener de 2024. Així mateix, en virtut del que estableix l’article 42.2 del Reglament (RD 304/2014, de 5 de maig) que desenvolupa la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de Prevenció de Blanqueig de Capitals, totes les persones físiques i jurídiques que facin donatius per valor igual o superior a 100 € hauran de lliurar els documents que acreditin la seva identitat a la Fundació PIMEC.

Si us plau, emplena el formulari per fer una donació:

Donació
Fas la donació com a:

En cas de marcar l’opció “Empresa”, i per poder-te lliurar el certificat de deducció, si us plau descarrega aquí el formulari d’identificació titular, emplena i envia’n una còpia signada a secretaria@fundaciopimec.org.

Vull deduir el percentatge corresponent de
Escull el mètode de pagament
T’informem que els Corresponsables del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257 i la Fundació PIMEC, amb NIF G64609035, tractaran les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te als Corresponsables del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.