Mireia Cammany entra a formar part del patronat de la Fundació PIMEC

La Fundació celebra l’entrada de la directora general adjunta d’EPI Industries amb llarga experiència en el sector industrial i una gran defensora de la descarbonització en les empreses

Barcelona, 22 de març de 2024. Mireia Cammany, llicenciada en Ciències Empresarials i MBA per ESADE i enginyera tècnica agrícola, enriquirà el patronat de la Fundació PIMEC amb la seva dilatada experiència dins del sector industrial. D’altra banda, és una defensora de la sostenibilitat, en general, i de l’aplicació dels criteris ESG que contribueixen a la descarbonització de les empreses, en particular.

Mireia Cammany és directora general adjunta d’EPI Industries, que és un grup empresarial de serveis industrials especialitzat en una àmplia gama de components d’enginyeria mecànica d’alta qualitat, i dels seus serveis tècnics i logístics associats. A més, és vicepresidenta de PIMEC, membre del Consell Social de la Universitat de Barcelona i patrona de la Fundació Rinaldi, EUSS School of Engineering.

En concret, formant part del patronat de la Fundació PIMEC, Cammany aportarà el seu coneixement en matèria de sostenibilitat i per impulsar la disminució de l’empremta de carboni per part de les micro, petites i mitjanes empreses i les persones autònomes. Aquest aspecte reforçarà l’eix d’activitat de la Fundació denominat Pime i Sostenibilitat, amb un objectiu clar: incorporar la sostenibilitat en l’estratègia empresarial per així fomentar el creixement, la innovació, la resiliència i la generació d’oportunitats de negoci. A més, com a enginyera tècnica agrícola, disposa d’uns coneixements molt amplis de l’àmbit rural amb els que millorar un altre eix d’activitat de la Fundació: Pime i Nova Ruralitat. Una línia de treball on es pretén ser palanca de canvi i construcció de nous paradigmes al voltant d’una nova economia al món rural sent l’element central la dona.

Descarrega la nota de premsa