Emppersona

Ets una persona autònoma o tens una empresa amb dificultats?

Els deutes no et permeten tenir una segona oportunitat i començar de nou? 

Et cal acompanyament per a reemprendre de nou? O ajuda en la recerca de feina?

Una segona oportunitat és possible

La Fundació PIMEC crea el programa emppersona “una segona oportunitat és possible”, a conseqüència de la crisi del 2009, ha continuat amb la crisi de la COVID19, i fins ara. Treballem per a les persones i per a les micros i pimes en dificultats, les quals ens transmeten les seves pors, ansietats, malestar i dificultats econòmiques.

  • T’ajudem a utilitzar nous instruments i potenciar nous valors.
  • Et facilitem eines que t’ajudin a tirar endavant.
  • Professionals experts/es en gestió empresarial i suport a la persona. T’acompanyem oferint orientació, assessorament i coneixement.

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Contacte

T’informem que les teves dades personals estan protegides d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l’accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org/.Serveis:

  • Acollida i pla de treball. Valoració, diagnòstic i pla d’acció de cada cas individualitzat.
  • Suport psicoemocional. Ajudem a recuperar l’equilibri personal, superant els dubtes i les pors derivades de la situació emocional i d’estrès.
  • Execució del pla. Píndoles formatives, assessorament empresarial i networking professional.
  • Orientació i acompanyament en l’aplicació del mecanisme de la llei de la Segona Oportunitat. Estudi de viabilitat, possibilitats d’accedir a la Llei de segona oportunitat i acompanyament.
  • Seguiment postprograma. Revisió periòdica i propostes de millora per mitjà de la mentoria empresarial.
Servei de Suport Psicològic i Emocional-Fundació PIMECServei telefònic de suport psicològic i emocional, gratuït i confidencial, destinat a persones autònomes i empresàries i atès per professionals de la salut. Truca i ajudat!
Entrevistem a Miquel Àngel Salazar, advocat, economista i director d’un despatx professional que col·labora amb el programa #emppersona de la Fundació PIMEC.
Entrevistem a Joan Margarit, analista en màrqueting i comunicació; Autònom i col·laborador amb el programa emppersona de la Fundació PIMEC.

Per a més informació, contacta amb: Júlia Gómez · juliagomez@fundaciopimec.org · 93 496 45 00, o emplena el formulari.

Les accions del programa emppersona estan alineades amb els ODS 8, 10, 11, 12, 13 i 17, i contribueixen al seu full de ruta universal cap a una millora de la societat i en la construcció d’un món millor. 

Entitat col·laboradora: