Cuidem a qui cuida

Si cuides… no estàs sol, no estàs sola!

Cuidem a qui cuida

14 setembre 2023

Si ets una persona cuidadora, a més d’empresària, tens una sèrie de serveis personalitzats gratuïts al teu abast i molt propers a on vius de la ciutat de Barcelona. Vols saber-ne més?

Ets una persona cuidadora d’una altra que necessita ser cuidada? En l’entorn privat-familiar? Per ser treballadora de la llar i de la cura? Per ser un/una professional de la cura? I ho fas a la ciutat de Barcelona? Llavors, pots demanar la TARGETA CUIDADORA totalment gratuïta i que et facilita l’Ajuntament de Barcelona per reconèixer el treball que fas, acompanyar-te i facilitar la teva activitat cuidadora per contribuir al benestar personal.

a Fundació PIMEC, en el seu objectiu global d’anar cap a una nova manera de fer i ser empresa, les persones són l’element central i fomenta una cultura empresarial compromesa amb el seu entorn, apostant per l’Agenda 2030 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Creiem en el camí per a incloure aspectes socials en la dinàmica empresarial, creiem que l’empresa, junt amb els diferents actors socials i econòmics, hem de compartir el treball, l’esforç i la responsabilitat. Impulsem el compromís comunitari de les empreses i promovem qüestions que afecten la comunitat. Sensibilitzem, orientem i oferim recursos, com és el cas, a les mipimes i pimes, protagonitzades per persones professionals o no de la cura, però que han de saber que no estan soles en aquesta tasca d’ajuda a l’altra.

Per a més informació i demanar la targeta cuidadora: https://onx.la/c5904

La Fundació PIMEC treballa amb i per a les persones autònomes, emprenedores, micro i pimes i col·lectius vulnerables, especialment els >45 anys, oferint recursos, a més dels relacionats amb l’empresa, també relacionats amb el seu benestar personal.

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:

Amb la col·laboració de:  

Per a més informació:  

Julia Gómez.  Tel.  93 496 45 00 

juliagomez@fundaciopimec.org