Microcat, la teva empresa és lingüísticament responsable

21 març 2024

Cal conèixer de quina manera l’ús del català pot beneficiar el negoci de les pimes.

Aquest 2024, avalats pels resultats dels darrers anys amb el programa Microcat, volem continuar sumant pimes i persones autònomes per fomentar l’ús de la llengua catalana en els negocis. I ho volem fer mitjançant processos personalitzats d’acompanyament i assessorament que ajudin les empreses, més enllà de l’estricte compliment de la normativa legal, a assolir una responsabilitat lingüística que contribueixi favorablement al negoci. A més, volem continuar apropant el teixit empresarial català al seu entorn. I ho volem fer amb dinàmiques grupals, com per exemple els tallers de sensibilització, per generar consciència de la importància de la llengua, tot implicant els actors més representatius del territori, tal com ja vam fer l’any passat.

Durant el 2023 vam realitzar 6 actes en diferents indrets de Catalunya amb 114 inscrits als tallers, tot comptant amb la col·laboració dels Comitès territorials de PIMEC i els agents socials del territori, amb un objectiu molt clar: explicar la responsabilitat lingüística i com l’ús del català beneficia el negoci.

Malgrat que encara estem planificant les agendes per implantar les mentories personalitzades i els tallers territorials, si ets una pime o una persona autònoma interessada a ser lingüísticament responsable, et convidem a trucar a la Fundació per poder donar-te suport.

T’animes?

La Fundació PIMEC treballa amb i per a les persones autònomes, emprenedores, empresàries i col·lectius vulnerables, especialment els majors de 45 anys, complint amb el seu objectiu global d’anar cap a una nova manera de fer i ser empresa. Des d’aquesta visió holística fem més competitives les empreses i contribuïm al seu desenvolupament sostenible; en aquest sentit, la llengua també és part d’aquesta responsabilitat social empresarial.

Amb el suport de:

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:

Per a més informació:   

Júlia Gómez

Tel.  934 964 500

juliagomez@fundaciopimec.org