Talent professional sènior=especialització+saber fer

21 març 2024

Nous perfils professionals ens arriben a la Fundació en situació d’atur. Perfils sèniors formats i amb bones trajectòries curriculars. Persones acostumades al canvi i amb habilitats i competències, entre les quals destaquen el compromís i la motivació per retornar a la feina.

Des de la Fundació PIMEC impulsem la contractació del talent sènior, és a dir, més grans de 45 anys, en el procés de recerca de feina. Els donem suport amb l’objectiu principal d’ajudar-los a generar noves oportunitats professionals. Per això, comptem amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”.

De quins perfils estem parlant? Són perfils sèniors, molts d’ells amb experiència i coneixement en algunes àrees concretes professionals -comercial, màrqueting, finances, compres, vendes, producció…- i en sectors específics, a tall d’exemples: el retail, l’alimentació, el farmacèutic, l’educació i els serveis, entre altres. En la majoria dels casos són persones amb bones trajectòries professionals que han quedat interrompudes i ara busquen tornar a entrar en el mercat laboral o bé emprendre un negoci. Solen ser perfils que no han tingut necessitat de fer recerca de feina, ja que sempre han estat en actiu i enllaçant una feina amb una altra.

En concret, els perfils predominants que ajudem i tenim a les nostres bases de dades són els de director general/CEO/adjunt a gerència, amb formació en escoles de negoci (ESADE, IESE…), experiència en reestructuracions d’empresa i una visió estratègica financera i empresarial de la pime i l’empresa familiar; mànager HR; director comercial per definir i dirigir l’estratègia comercial i de màrqueting dins del mercat nacional i internacional, molt orientat a potenciar i liderar equips de venedors; tècnic comptable i financer amb experiència en el sector retail i en la gestió de botigues; i persones administratives/recepcionistes/atenció al client que estiguin disposades a treballar a jornada completa o a col·laborar per projectes, com interim management.

Si sou empresaris o empresàries i llegiu aquesta notícia, i esteu interessats a tenir més informació sobre possibles perfils de talent sènior que us poden ajudar en el vostre negoci, podeu contactar amb la Fundació PIMEC i us atendrem per comentar els detalls dels diferents perfils disponibles. El servei no té cap cost i es fa amb l’objectiu d’ajudar les empreses i les persones aturades.

Com sempre, apostem pel talent sènior, un col·lectiu que suma coneixement, compromís, formació, experiència, actitud i il·lusió per col·laborar en nous projectes empresarials.

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:    

Amb el suport de:

Per a més informació:     

Helena Martínez Ferrer 

helenamartinez@fundaciopimec.org