Apadrina els programes socials: Fes-te empresa padrina!

A la Fundació PIMEC duem a terme actes i projectes per donar suport a les empreses pimes, a les persones autònomes i altres col·lectius amb més dificultats, per oferir segones oportunitats, per acompanyar les micropimes i pimes perquè siguin empreses socialment responsables, acostar el sector social i el sector empresarial, creant un vincle que afavoreixi la col·laboració en benefici mutu i per al bé comú.

Patrocina algun dels programes, actes o jornades que impartim de manera gratuïta amb l’objectiu de proporcionar segones oportunitats.

Patrocinant tindràs les següents oportunitats:

  • Presència en els mitjans de comunicació de l’acte i/o programa concret patrocinat de la Fundació PIMEC (més de 8.000 empreses i institucions)
  • Promoció del patrocini a través de les xarxes socials
  • Espai a la web de la Fundació PIMEC
  • Publicació del nom de l’empresa en la Memòria Institucional
  • Publicació del nom de l’empresa en la pàgina web en el programa o acció concreta en la secció d’empreses que hi col·laboren
  • Visibilitat en la Nit Solidària dels Premis Pimes
  • Informació periòdica sobre les novetats de la Fundació i les activitats que es realitzin
  • Certificat de donació

Ens ajudes?

Si us plau, emplena les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Apadrina els programes socials
T’informem que els Corresponsables del Tractament, PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb NIF G61512257 i la Fundació PIMEC, amb NIF G64609035, tractaran les teves dades personals d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les teves dades, proporcionades a través d’aquest formulari, es tractaran en virtut del teu consentiment i amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta, petició o sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no se cediran a tercers excepte aquells casos en què existeixi una obligació legal o contractual. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, o oposició al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades, dirigint-te als Corresponsables del Tractament per correu postal al c/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org.

Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.