Apadrina els programes socials

Fes-te empresa padrina!

A la Fundació PIMEC duem a terme actes i projectes per donar suport a les empreses pimes, a les persones autònomes i altres col·lectius amb més dificultats, per oferir segones oportunitats, per acompanyar les micropimes i pimes perquè siguin empreses socialment responsables, acostar el sector social i el sector empresarial, creant un vincle que afavoreixi la col·laboració en benefici mutu i per al bé comú.

Patrocina algun dels programes, actes o jornades que impartim de manera gratuïta amb l’objectiu de proporcionar segones oportunitats.

Patrocinant tindràs les següents oportunitats:

  • Presència en els mitjans de comunicació de l’acte i/o programa concret patrocinat de la Fundació PIMEC (més de 8.000 empreses i institucions)
  • Promoció del patrocini a través de les xarxes socials
  • Espai a la web de la Fundació PIMEC
  • Publicació del nom de l’empresa en la Memòria Institucional
  • Publicació del nom de l’empresa en la pàgina web en el programa o acció concreta en la secció d’empreses que hi col·laboren
  • Visibilitat en la Nit Solidària dels Premis Pimes
  • Informació periòdica sobre les novetats de la Fundació i les activitats que es realitzin
  • Certificat de donació

Ens ajudes?

Emplena el formulari que trobaràs a continuació i segueix les indicacions per fer la donació, tant amb targeta de crèdit com amb transferència bancària bizum. 

Apadrina els programes socials

T’informem que les teves dades personals estan protegides d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament és PIMEC, PETITA I MITJANA EMPRESA DE CATALUNYA, amb NIF: G61512257, i tractarà les teves dades proporcionades a través d’aquest formulari amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la finalitat per a la qual han estat recollides i no ens sol·licitis la baixa de l’activitat. Pots sol·licitar l’accés, rectificació i supressió de les teves dades personals, així com l’oposició al seu tractament, dirigint-te a PIMEC per correu postal al C/ Viladomat, 174. 08015 Barcelona, o mitjançant correu electrònic a privacitat@pimec.org/.